Most aktuális!!!

 

Tel: 06-20-9-280-720

E-mail:

 - bioclearinfo@gmail.com

- info@bioclear.hu

 

HOGYAN GYŐZŐDJÖN MEG HOGY SZAKEMBERREL VAN DOLGA ?   

 

 

Ágyi Poloska terjedése:

Az utóbbi időben jelentősen megnőtt az ágyi poloska ferőzéses eseteknek a száma. Tudni illik , hogy amikor a poloskát észleljük, az esetek 90 %-ban már jelentősen sikerült elszaporodniuk az adott helyiségben. A legtöbbször sajnos beindult a teljes körforgás is, azaz már komplett generációk lapulnak az ágyban és a környékén. Előfordul azonban olyan is, amikor az első rovarokat a csípésre való erős érzékenység miatt már a bekerülést követő első éjszakák során azonnal észleljük

poloskák 

Képek Ágyi poloskával erősen fertőzött lakásokról

Poloskairtás megrendelése 

 

 

Pókirtás:

Nyaralókba, lakásokba ősszel, valamint a tavaszi időszakban sok rovar, köztük a pókok is előszeretettel másznak be. Ez utóbbiak kellemetlen csípésekkel, undorkeltő hatásukkal okoznak problémát. Ilyenkor irtásukra és távoltartásukra történő megrendelések jelentősen megszaporodnak.

Zárt térben tartós méregmező létesítésével akadályozzuk meg a pókok bejutását, valamint a helyiségekben áttelelő példányokat hidegködképzéssel, füstöléssel, egyéb légtértelítési módszerrel irtjuk ki.

Amennyiben ön is szeretné lakásábam, házában a kellemetlen kártevőket kiirtatni, írjon nekünk vagy keressen telefonon.

 

Tel: 06-20-9-280-720

E-mail: - info@bioclear.hu

           - bioclearinfo@gmail.com

 

 

Egérirtás, Patkányirtás:  

egerek

 

A hideg idő beköszöntével az egerek és a patkányok előszeretettel költöznek, látogatnak be az épületekbe. Egyrészt a melegebb környezet , másrészt a táplálékszerzés miatt. Az ősztől tavaszig tartó időszakban az egerek a házon belül rendkívül gyorsan elszaporodhatnak, és az élelmiszer fogyasztáson kívül rágásuknak köszönhetően számos kárt okozhatnak.

Ezek megelőzése, vagy a már bejutott rágcsálók elpusztítása céljából speciális irtószerekkel feltöltött műanyag, időjárásnak és mechanikai hatásnak ellenálló, kulccsal zárható úgynevezett búvódobozokat, ládákat helyezünk ki megfelelő helyekre. Ez által megakadályozható a fent említett kártételeken felül az esetleges, rágcsálók által terjesztett fertőző betegségek elterjedése is.

 

Rágcsálók által terjesztett fertőző betegségek

 

Bodobácsok, poloskák.

Ilyenkor az ősz beköszöntével, a hidegebb levegő érkezésével gyakran jelennek meg a zöldövezetnben, de a belvárosi lakóházak környékén is a különböző bodobácsok, mezei és egyéb poloskák.

 

Verőköltő bodobács

Vörösfoltos bodobács