HACCP

Az élelmiszer biztonság szerves részét képező HACCP rendszer, valamint a jogszabályi előírások élelmiszereket, italokat gyártó, forgalmazó, raktározó, szállító, valamint árusító helyeken évi legalább kétszeri vegyszeres kártevőirtást írnak elő az illetékes hatóságok. Ennek elmulasztása esetén, akár több százezres bírságot is kiszabhatnak, ugyanakkor indokolt esetben(pl. bejelentés, mérgezés, fertőzés) rövidebb, hosszabb időre akár be is zárathatják az üzletet.

 

Bővebben a jogszabály által előírt kötelezettségekről   

 

Az ÁNTSZ által ellenőrzött, jogszabélyban előírt rovar-, és rágcsálóirtási szerződést , valamint a munka elvégzését rövid határidővel, akár 24 órán belül vállaljuk. A szükséges dokumentációt akár AZONNAL! megküldjük. Keressen minket e-mail-ben: bioclearinfo@gmail.com, info@bioclear.hu , vagy telefonon . 06-20-9-280-720


 

Mire van szükség a dokumentációhoz és a munkavégzéshez?:

Az üzlet részéről:

- Cégnév,

- Üzlet megnevezése, helyszín pontos címe, cégnév

- Kapcsolattartó neve és elérhetősége,

- *amennyiben van, alaprajz az üzletről, közületről


A kártevőirtó cég részéről:

- Szerződés

- Igazolólap

- Irtószer napló,

- Programterv, 

- Alaprajz az üzletről

- Monitoring állapotlap,

- Irtószerek biztonsági adatlapjai,

- Kezelési összesítő,

- Szükség szerinti egyéb dokumentumok,


A fenti fogalomkörbe tartoznak például a hideg-, melegkonyhás büfék, éttermek, cukrászdák, sörözők, borozók, közértek, élelmiszer áruházak, de akár a Fittness termek, stb.


Ezeknek az egységeknek kidolgozott programtervvel, komplett kártevő megelőzési és irtási rendszerrel állunk rendelkezésükre.(IPM/IPC)


Nem HACCP rendszerrel rendelkező közületek, pl: egészségügyi intézmények, mozik, színházak, szállodák, motelek, állattartó telepek, stb. részére is személyre szabott programtervvel állunk rendelkezésre.

 

Képek kártevőirtási rendszerekről